درخواست حذف اطلاعات
آخرین بهروزرسانی: آبان ۱۴۰۵
شما میتوانید در هر زمان اطلاعات مربوط به پیج اینستاگرام خود را از هایرکت حذف کنید:
- در داشبورد هایرکت به بخش «پیجهای اینستاگرام» بروید و روی «قطع اتصال» بزنید؛ تمام اتوماسیونها، مخاطبان و پیامهای آن پیج حذف میشود.
- یا در اینستاگرام: تنظیمات ← امنیت ← برنامهها و وبسایتها، دسترسی هایرکت را حذف کنید. درخواست حذف بهطور خودکار برای ما ارسال و اجرا میشود.
برای حذف کامل حساب هایرکت: تنظیمات ← امنیت ← حذف حساب.
اگر کد پیگیری دریافت کردهاید، درخواست شما ثبت و پردازش شده است. برای پیگیری با ما تماس بگیرید: support@hyrect.net